Getting My base iş ayakkabısı To Work

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

It is possible to e mail the site owner to let them know you ended up blocked. You should include what you have been doing when this web site came up as well as the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this site.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metal içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

İş Ayakkabısı S2 Normalı: S1 Normalına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını iş ayakkabısı mekap sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Site Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S2 güvenlik ayakkabısı gerekir

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

taban ile iş ayakkabısı adana donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. iş ayakkabısı amazon Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page